DCMB logo

Home     Urnen     Gedenksieraden    Persoonlijke gedenken     Routebeschrijving

Klantenervaring

Graag delen wij enkele ervaringen van de klanten die wij in de loop der jaren hebben mogen ontvangen.Beste Maarten, Hartelijk dank voor de goede zorgen na het overlijden van onze lieve rottweiler Tiësto.

Nick & Marianne
Bladel

Hallo Maarten, Nogmaals bedankt voor het mooie en waardige afscheid dat je voor ons hebt verzorgd van onze hond Basje.

Beste meneer Maton, Ik wilde u nog even bedanken voor de goede zorgen en het medeleven die we hebben gekregen voor het overlijden voor Max. Dit heeft ook weer meegeholpen aan een stukje verwerking. Ik wil u en uw zoon hartelijk bedanken en ik kan het sieraad met veel liefde gaan dragen.

Benice

Mede dankzij jullie hebben wij op 'n mooie manier afscheid kunnen nemen van onze grote vriend Benson. Door jullie zorg en door hoe jullie eea voor ons hebben gedaan. Het s'avonds nog ophalen van Benson bij de dierenarts in Schijndel, het mooie kaartje, de brief en het telefonsch contact is het afscheid van Benson 'n beetje draaglijker geworden voor ons. Daarvoor willen we jullie heel hartelijk bedanken!

Dankje Maarten voor de manier waarop je ons afscheid hebt laten nemen van Lica. We lieten haar met een gerust hart even bij je achter, maar zijn blij dat we haar weer bij ons hebben.

Threes & Erwin

Nogmaals heel erg bedankt voor de goede zorgen. Ik ben blij dat Spike weer bij mij is. Erg netjes gedaan door jullie.

Martijn

Medewerkers Dierencrematorium Boxtel, Erg fijn dat jullie ons zo vriendelijk en respectvol hebben ontvangen. Zo kon ik in alle rust afscheid nemen van onze valkparkiet Sparky (22 jaar). Bedankt voor de goede zorgen!

Mark & Nancy

Beste medewerkers, Bij deze wil ik U nogmaals bedanken voor alle diensten die U voor mij heeft verricht bij het overlijden van mijn lieve hond Sep. Er is alle tijd voor me genomen, woorden van troost, duidelijke uitleg over alles. Ik was zo blij toen Sep werd thuisgebracht, in een prachtige urn. Het is nu leeg en stil in huis, nooit geweten dat stilte zo oorverdovend kan zijn. En als het me dan allemaal teveel word kijk ik naar zijn urn, dat helpt. Nogmaals mijn hartelijke dank voor alles.

E. van Gelder
's-Hertogenbosch

Lieve mensen van het dierencrematorium. Drie jaar geleden hebben wij ons 'konijnenkind' Katrientje, drie jaar oud, moeten verliezen. Iedere ochtend likte zij het hoofdje van haar moeder als teken van aanhankelijkheid. Daarmee liep zij een darmverstopping op hetgeen haar noodlottig werd. Zij is toen bij jullie netjes gecremeerd. Maar afgelopen zaterdag hebben wij haar moedertje Sophie, negen jaar geworden, óók moeten afgeven, die getroffen werd door een parasiet, welke haar pootjes verlamden. Ook Sophie is netjes bij jullie gecremeerd. Wij danken jullie voor de nette ontvangst, en medeleven. Hun asbusjes hebben nu een mooi plekje in onze woonkamer gekregen, zodat wij nog eens kunnen zeggen: "Hallo lieve meiden". Wij kunnen uw crematorium van harte aanbevelen. Vriendelijke groet.

Ineke en Will

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen! Onze jackrussel Spike is 16 jaar geworden, hij heeft zijn rust verdiend. Mede dankzij jullie hebben wij hem een liefdevol en waardig afscheid kunnen geven. Dankjewel!

Mark & Nancy

Dank je wel voor de goede service. Bedankt!

Vrouwtje en baasje van Branco

Beste Bernard en Maarten, Heel erg bedankt voor het hele mooie afscheid van Yuna, jullie goede zorgen en de prachtige urn.

Wilma

Bedankt voor alle goede zorgen voor de crematie van onze Spikey. Hij heeft thuis een prachtig plekje gekregen.

Anthonie, Petra, Selina en Melissa

Beste heer Maton, Bedankt voor de goede zorgen na het overlijden van onze teckel Rocky. Hij heeft een erg mooi afscheid gehad in het crematorium. Nu staat hij bij ons op het dressoir in een mooie urn.

Lieve mensen, Hartelijk dank voor de persoonlijke hulp en service bij de crematie van onze poes Aya

Ronald en Stella

Lieve meneer Maton, Bedankt voor de goede zorgen voor onze hond Zwabber.

Heel erg bedankt voor de goede zorgen en uitstekende service van de crematie van onze grootste vriend PK.

Alle assistentes van DAP Moergestel

Dank je wel voor al jullie goede zorgen en respect voor mijn poes Dusty!

Juliëtte

Geachte heer Bernard Maton, Nog helemaal verdoofd en vol ongeloof dat we die dag afscheid moesten nemen van onze trouwe hond Spike, niet wetende wat we moesten verwachten toen we besloten Spike in uw crematorium te laten cremeren. Langs deze weg willen wij u heel hartelijk bedanken voor uw gastvrije ontvangst. Het was een prettige manier van afscheid nemen en samen hadden wij het gevoel dat de laatste stap een goede beslissing is geweest. Wij willen u bedanken dat u met zoveel respect met een dier omgaat en begrijpt wat er op dat moment in die mens omgaat. Het heeft er voor ons bijgedragen dat wij het afscheid en gemis van Spike beter kunnen verwerken. Wij hadden er vrede mee om haar bij u achter te moeten laten.

Wil en Marleen

Zo maar een lief bedankje voor uw medeleven. Wij willen u bedanken voor uw fijne persoonlijkheid en zorgzaamheid. Na het overlijden van onze lieve hond Santa, heeft u vanaf het begin thuis ophalen, opbaren, afscheid nemen en de individuele crematie voor ons een goede, fijne indruk achtergelaten. Toen we u ontmoeten gaf ons dat een goed gevoel om de crematie te regelen van Santa.

Jan en Annie

Je beste vriendin - Pino - verliezen is niet leuk. Heel fijn is het dan ondersteund te worden door mensen als bij jullie crematorium. Nog heel veel dank hiervoor.

Susanne

Ook haar ouders en broer sluiten zich hierbij aan. Een prettige dier- en mensvriendelijke behandeling bij het overlijden van haar Pinootje. Dank

Leon & Jeanne en Daan

Wij willen u bedanken voor de mogelijkheid van deze crematieplechtigheid aangaande "Onze Pluim"

Dank u wel voor het medeleven bij de crematie van Bopper. Was erg fijn om te ervaren dat er mensen zijn die begrijpen wat het is om voorgoed afscheid te moeten nemen van je hondje.

Lucie

Langs deze weg willen wij iedereen die werkzaam is bij het dierencrematorium heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen voor ons hondje Bowie.

Heel hartelijk dank voor de goede opvang en verzorging van Yoffo. Wij zijn geweldig door u geholpen. Pijn doet het toch, maar door uw hulp hebben wij een goed gevoel over de laatste uren. Bedankt

Ger & Yvonne en huisdieren

Femke, mijn lieveling. Vannacht is ze gestorven en nu heb ik haar al terug. Geen nacht heb ik haar hoeven missen. Dankzij u. Dank je wel.

Thea

Met deze kaart wil ik u nogmaals bedanken voor de goede zorgen voor onze lieve Dory. Tijdens zijn leven bij u in 't pension tijdens vakantie en nu voor de fijne begeleiding bij zijn crematie. Bedankt!

Theo - Anny - Janus

Graag willen wij u nogmaals bedanken voor de waardige en meelevende manier waarop wij bij u afscheid hebben kunnen nemen van onze hond Doenja. Dit heeft ons erg goed gedaan.

Theo en Marjolein

Graag wilden wij u bedanken voor de goede afwikkeling van de crematie van onze hond Charlie. Dit was op 16 mei jl.terug© DCMB - Dierencrematorium Midden Brabant - Bernard Maton
Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@dcmb.nl
Laatste wijzigingen januari 2017